background

Foto's bestellen


(Gewijzigd: 1 december 2020)


1) Foto-afdruk:

10 x 15 cm: € 1,49

13 x 19 cm: € 2,19

15 x 22 cm: € 2,99

20 x 30 cm: € 4,99

30 x 45 cm: € 8,99

40 x 60 cm: € 24,99

60 x 90 cm: € 51,99


Prijzen zijn exclusief verzendkosten: € 3,25. Bij 10 of meer foto's: tarief op aanvraag.


Een selectie van de foto's verkoopt John van der Kaap via <Werk aan de Muur>. Hij nodigt u uit om die website bezoeken. En te kiezen uit een breed scala van formaten en afwerking, klaar om er uw huis mee te decoreren: klik hier.


2) Foto-bestand, met naamstempel: € 10,00

Voor particulier (niet-commercieel) gebruik, tot 800 x 1.200 pixels. Dit foto-bestand is voor particulier gebruik en bestemd voor publicatie middels internet (inclusief social-media), drukwerk of anderzins. Commerciële vloggers/bloggers: zie item 4. Aflevering middels e-mail of Dropbox. Het is niet toegestaan de naamstempel te verwijderen. Zie: "Bestel-informatie".


(Naamstempel is de vermelding van "foto: johnvanderkaap.nl", "foto: john van der kaap" of "www.johnvanderkaap.nl" linksonder op de foto.)


3) Foto-bestand, zonder naamstempel: € 15,00.

Bestemd voor particulier gebruik, tot 1.200 x 1.800 pixels (maximale afdrukgrootte: 15,0x22,5cm). Deze foto-bestanden zijn voor eigen gebruik en niet bestemd voor publicatie middels internet (inclusief social-media), drukwerk of anderzins, tenzij daar uitdrukkelijk toestemming voor is gegeven. Aflevering vindt plaats middels e-mail of Dropbox. Levering op DVD: € 3,50 per DVD. Andere groottes of bij 10 of meer foto-bestanden: prijzen op aanvraag. Zie: "Bestel-informatie".


4) Foto-bestand (zonder naamstempel) ten behoeve van gebruik voor internet-doeleinden (inclusief social-media), drukwerk, tijdschrift, krant of anderzins. Hiervoor gelden de prijzen die hiervoor in Nederland gebruikelijk zijn. Vraag per e-mailbericht vrijblijvend om een prijsopgaaf.


Bestel-informatie Stuur uw verzoek/opdracht per e-mailbericht (<john@johnvanderkaap.nl>) onder toevoeging van (het nummer van) de door u bedoelde foto en met vermelding van de volgende gegevens:

     • uw naam, adres en woonplaats

     • eventueel uw telefoonnummer

     • type foto

          • afdruk

          • foto-bestand met naamstempel, particulier

          • foto-bestand zonder naamstempel, particulier

          • foto-bestand zonder naamstempel, commercieel

     • het gewenste formaat (in pixels of in centimeters)

     • het gebruiksdoel (particulier / commercieel)

     • onder gelijktijdige overmaking van het te betalen bedrag op NL26 INGB 0003 6090 19 tnv J.G. van der Kaap.

Levertijd: een week (tenzij anders afgesproken).


Auteursrechten Het gebruik van de foto en/of het fotobestand voor een ander doel dan bij de bestelling is afgesproken, dan wel zonder voorafgaande toestemming, is niet toegestaan. Klik HIER voor meer informatie.

top

next

home

next